//WishLand
Author Story Linkies Credits
OhMyResult -.- ! Boyfiee baru?
Monday, 6 August 2012 | 01:13 | 0 comments
 Assalamualaikum :)
Hey, guys? Korangg tau dokk ganee ngee result aku? *Ohsemm!* Nokk kabo teruk, dokk kut >< Tapi, dokk tahu laa nok kabo gane ;( Kdg, sedihh gok tengok result aku. Eh, dalam dalam cakap pasal result ney kan. Mu tau dokk aku baloh ng sapee? Tau dokk? Hm, bole katekan kawan baek aku jugokk dulu <3 Heee;D Yee, mybe tuu dulu jee kut. Tapi, sekarang? Musuh dohh kut? Hm , whateve laa. Dktau aku nok kabo ganer. Ney gare gare mulot dyee. Hm, dyee banyok sgt sgt kutuk aku dari belakang. Aku cume dengor dari oam jeee. Aku sendiri pungg dokk pasti -.- Jyeahh, aku bole nok maafkn dyee. Dengan syarat , dye kene jujo ng aku:) Right? Okayy okayy.
Hee ;D Tanye ah , tanye ah. Bkpee aku Happy. Tanyeee lah. Mwehee ;) Happy ah , sebab adeee oam yg pandai jage aku. Ambil berat tentang aku. Bagai ah <3 Dyee doh selalu sgt buat aku Gembireeee. 'Jikalau dyee yg terbaek buat aku selame lamenye *.*' Aku akan terime dyee seadanye. Aku Sayang dyeee kut ;O Bhahaha! Nokk tau dok name dyee nape? Heee <(: Trime kaseh jelaa. dokk perlu kut -.- Kali ney , aku betol betol nekad! Aku kene cube gokk syg yee, cinte yee n paling penting kene bagi sume kasih syg aku terhadap dye sepenohnye. Aku jenis cepat syg seseorang. So, aku dopkam sia sia kn lg mnde yg ade dpn mte aku skrg neyy. Bakk kate Si Dia. Kalu ite putus? Sia sia jee dyee tunguu sy ney Bertahun tahun :) Haha ;D pandai laa kau syg ;P 
Yeee ah. Memang sia sia. betol ah cakap biey ow. Hehe ;D Sia sia biey cari bby kat pake ney kan kan syg? Then, rugi jugokk sbb bby ssh pyh nok cari nom biey kalau kite putus gituuu. Bby xboh dohh, kehilangan biey wat kali KEDUE! ;( Bagi oam yg sekejap jee kape ,tapi aty dohh syg. Terlolong jerit nokk balek. Hm, macam kite kan syg? ;'( Cukup laa, oam nokk jeles ngee hubungan itee ney. Takmboh doh jadi cam dulu dulu. Selalu sgt wat citee buruk buruk antare ite due kan syg? Dkkkk sanggup oh bby nokk hadapi cengitu! Okay okay :) Dalam dalam diam, biey always dokk kape kan lepas daripada itee putus kan? Bby wat bobok, bby cakap bole caye kee? Biey kate *Sumpah* kann? Kawan kawan biey selalu sgt pakse biey tuk kape ng oam laen. Tapi , biey xboh op? Haaaaa? -.- Untungg ahh! Ohhjyeahh! Rinduu mu syg. Arituu, tiap tiap malam mu tepom syg. Tapi , start malam malam lepas. Mu dokk tepom dohh aku kan biey? Sbb? Haha ;D Sbb, bby dokk pkai tepom kan? Siannnnye muu biey ;P Rinduu bby dkk? Hahaha ;D Rinduu laa kan? Same ah ngee bby <3
Kay laaa, Byeee <3 Syg kau Bieyy chuks *Mohd Iqmal Hakimi* 
 # Gedikk? Duliii ape aku# ;)